Aston Martin DBX707 krijgt zeer belangrijke update

  • Ruud
  • 22-04-2024 01:00
  • 273
  • 0

Aston Martin DBX707 krijgt zeer belangrijke update

Aston Martin’s DBX707 werd in 2022 de wereld in geschoten en was al snel het hoogtepunt in de SUV industrie. Een 707 pk sterke SUV die niet onder deed voor sportauto’s in rijgedrag. Vanaf nu is de DBX707 de enige variant die te krijgen is en er is nog meer goed nieuws!

Tijdens de introductie in 2022 was het al meteen duidelijk. Het interieur was al meteen gedateerd en dat kwam mede door het ontbreken van het touchscreen. Verschrikkelijk in deze moderne tijd en daar heeft Aston Martin nu ook op ingegrepen. De DBX707 krijgt namelijk een complete make-over in het interieur.

Uitgebreide upgrades aan het interieur staan centraal bij de nieuwe DBX707, met de toepassing van Aston Martins ultramoderne, in eigen huis ontwikkelde infotainmentsysteem en een opvallende nieuw interieur. Deze transformerende verbetering toont een voorbeeldige inzet van vakmanschap en innovatie, waarbij onberispelijk design en toegeeflijke luxe worden gecombineerd met een formidabel pakket aan verbonden autotechnologie.

Parallel aan een uitgebreid herontwerp van het interieur, krijgt de DBX707 nu het infotainmentsysteem van de volgende generatie van Aston Martin. Dit volledig op maat gemaakte, volledig geïntegreerde systeem met meerdere schermen beschikt over draadloze Apple CarPlay en Android Auto plus meerdere USB-C-verbindingen en volledige online connectiviteit, ondersteund door de Aston Martin app waarin informatie over het voertuig is op te vragen.

Als aanvulling op de integratie van Aston Martins infotainmentsysteem, toont de DBX707 ook een geheel nieuw interieur; de nieuwste evolutie debuteerde in de DB12 en Vantage. De strakke, eigentijdse lijnen stralen vertrouwen en kwaliteit uit en creëren een fantastisch gevoel van ruimte en samenhang, met een opvallende horizontale designlijn die het bovenste en onderste gedeelte van het nieuwe dashboard in tweeën deelt.

Aston Martin DBX707 krijgt zeer belangrijke updateAston Martin DBX707 krijgt zeer belangrijke updateAston Martin DBX707 krijgt zeer belangrijke updateAston Martin DBX707 krijgt zeer belangrijke updateAston Martin DBX707 krijgt zeer belangrijke updateAston Martin DBX707 krijgt zeer belangrijke updateAston Martin DBX707 krijgt zeer belangrijke updateAston Martin DBX707 krijgt zeer belangrijke updateAston Martin DBX707 krijgt zeer belangrijke updateAston Martin DBX707 krijgt zeer belangrijke updateAston Martin DBX707 krijgt zeer belangrijke update

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag