Aston Martin DBS Superleggera op James Bond geïnspireerd

Aston Martin DBS Superleggera op James Bond geïnspireerd

De Aston Martin DBS Superleggera is een wagen die bij uitstek geschikt is voor James Bond. Het zal ons dan ook niet verbazen als deze prachtige bolide in de nieuwste James Bond film te zien zal zijn. Een voorproefje laat Aston Martin al zien met de DBS Superleggera geïnspireerd op de film "On Her Majesty's Secret Service". De zesde James Bond film die gemaakt werd.

Om de vijftigste verjaardag van de film te vieren komt Aston Martin met 50 On Her Majesty’s Secret Service DBS Superleggera special editions. De kleur olijf groen was ook te zien op de originele Aston Martin DBS te zien in de film.

De speciale edities zullen voornamelijk voorzien zijn van carbon fiber. Zo zal de splitter en de aero blade hiervan gemaakt zijn en krijgt de Aston unieke diamant gevormde en gesmede wielen. Ook de grill verwijst naar de originele DBS uit 1969. De grill heeft zes horizontale metalen spijlen.

Aan de binnenkant is de auto voorzien van zwart leder met grijze accenten van Alcantara, net zoals in de originele DBS. De cockpit heeft rode accenten geïnspireerd op het rode dashboardkastje van de originele DBS waarin 007's wapen met telescoop lag.

Daar houdt het overigens niet op. De 50 toekomstige eigenaren krijgen de optie een gepersonaliseerde dranken koffer te bestellen die perfect in de achterbak past. Een optie die perfect bij deze GT hoort. De zwarte koffer opent met een metalen gesp en de binnenkant is voorzien van een felrode bekleding. De koffer biedt ruimte voor twee flessen champagne en vier glazen. Aston Martin zegt er wel expliciet bij dat deze pas gedronken dienen te worden wanneer men is aangekomen op bestemming.

Aston Martin DBS Superleggera op James Bond geïnspireerdAston Martin DBS Superleggera op James Bond geïnspireerdAston Martin DBS Superleggera op James Bond geïnspireerdAston Martin DBS Superleggera op James Bond geïnspireerdAston Martin DBS Superleggera op James Bond geïnspireerdAston Martin DBS Superleggera op James Bond geïnspireerdAston Martin DBS Superleggera op James Bond geïnspireerdAston Martin DBS Superleggera op James Bond geïnspireerdAston Martin DBS Superleggera op James Bond geïnspireerdAston Martin DBS Superleggera op James Bond geïnspireerd

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws