Asociale en Getunede Auto's

  • Ruud
  • 11-08-2007 18:01
  • 7256
  • 1

Asociale en Getunede Auto's

Wie kent ze niet. Oude Golfjes, Polootjes en meer van dat soort. Achterop een taartschep waar menig bakker jaloers op is, het liefst zoveel mogelijk aan KwikFit pijpen eronder, een No Fear sticker op de achterruit en de stereo op windkracht 12. Kortom een tupperware party op wielen!

Normaal over een verkeersdrempel gaan is er niet bij met deze ondingen en als ik rustig in mijn tuin zit te genieten van het weer en een biertje komt er zeker 2 á 3 maal per dag zo'n figuur in een gepimpte koektrommel langs brullen met een gangetje van 50 kilometer per uur tussen de spelende kinderen door.Als je er wat van zegt kun je er zeker van zijn dat je getrakteerd wordt op het nodige verbale geweld en als het je pechdag is ook fysiek geweld. Het verstand van deze lombrozo's lijkt net zo hard achteruit te gaan als hun liquide middelen als ze weer bezig zijn met een aankoop voor het kindje.

Mensen, wat moeten we met deze randfiguren? Het is niet zo dat ik tegen het opleuken van je auto ben. Integendeel. Maar wat deze figuren keer op keer presteren baart mij ernstige zorgen. Een gepimpte auto die er echt mooi uitziet lijkt uit te sterven. Eenieder moet doen waar hij of zij zin in heeft, maar daar hoeven anderen naar mijn mening niet bij betrokken te worden of mee worden lastig gevallen.

Wat mij namelijk veel interessanter lijkt is het tunen van je motor. Creëer een wolf in schaapskleren. Dan rij je elke koektrommel met taartschep naar huis! Niets mooier om op zo'n moment een volgend stoplicht tegen te komen waar je de betreffende taartschephouder weer tegen komt en vervolgens vriendelijk groet. De blik in diens ogen is vervolgens onbetaalbaar!!

Michael

Reageer!

Reacties op dit artikel