Apollo Intensa Emozione rijdt gewoon door centrum van Genève

Apollo Intensa Emozione rijdt gewoon door centrum van Genève

Genève staat helemaal in het teken van de automotive industrie. De komende week zal dat ook nog wel even blijven. Op de beurs staan de fabrikanten die een dikke portemonnee hebben en met gemak een paar ton kunnen missen om hun producten aan te prijzen. De kleinere fabrikanten moeten op een creatievere manier de aandacht trekken. Apollo doet dat door met hun Intensa Emozione door de stad te rijden.

De auto staat uitgestald bij het La Reserve hotel net buiten het centrum van Genève. Daar komen natuurlijk niet genoeg mensen dus zal je af en toe een rondje met deze dikke bolide moeten rijden. De Apollo Intensa Emozione is voorzien van een V12 motor met 780 pk en 760 Nm aan koppel. De geruchten gaan zelfs dat dit de motor is die ook in de LaFerrari ligt, her en der ligt gewijzigd en natuurlijk zijn de Ferrari badges verwijderd. Of dit verhaal klopt kunnen we niet met zekerheid zeggen. Wel kunnen we zeggen dat de Apollo IE een zeer indrukwekkende verschijning is met behoorlijke prestaties. De topsnelheid ligt op 330 km/u en in 2,7 seconden zit het beest op de 100 km/u. Volgens Apollo worden er 10 exemplaren gemaakt en die hopen ze natuurlijk deze week nog te verkopen. Of dat gaat lukken met een prijskaartje van meer dan twee miljoen euro? We zullen het waarschijnlijk snel genoeg horen als ze uitverkocht zijn.


Apollo Intensa Emozione rijdt gewoon door centrum van Genève

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    NETHERLANDS grandmasterb  -  07-03-2018 om 22:36

    Lijkt mij een duur grapje, eerste een La Ferrari kopen (ca. 2-5 miljoen) en dan die motor overzetten in een andere auto. Misschien dat ze een F12 daarvoor gebruiken, anders is het gewoon een broodje aap verhaal.

  2. Dit is niet ok


Gerelateerd nieuws