Andorra is verborgen paradijs voor autospotters

Andorra is verborgen paradijs voor autospotters

Verblijf een aantal dagen in Andorra in de zomer en je komt met een volle geheugenkaart terug. Het aantal exclusieve auto's dat daar gespot wordt is buiten proporties.

Het klinkt misschien niet zo aantrekkelijk als Monaco aan de Riviera. Toch staan er genoeg exclusieve auto's in Andorra. Ditmaal zien we de enige Ferrari Enzo Ferrari in de kleur Rosso Fuoco. Als we de spotter moeten geloven zijn dit auto's die allemaal op veilingen zijn gekocht en op weg zijn naar de nieuwe eigenaar. Deze Enzo kwam oorspronkelijk uit Polen om vervolgens naar België te gaan. Vanuit daar werd de auto verkocht en heeft hij nu een onderdak gevonden in Andorra.

Andorra is verborgen paradijs voor autospotters
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  hardstyler  -  09-01-2019 om 16:10

  Wel heel vreemd dat dit allemaal op trailers voorbij komt op dezelfde plek.

 2. Profile pic
  Dustie  -  09-01-2019 om 22:40

  Je krijgt haast de indruk dat er in Andorra meer supercars geregistreerd staan dan dat er inwoners zijn. Het is ook wel erg aantrekkelijk met die lage belastingtarieven. Ik heb ook eens gehoord dat de toelatingseisen er zeer laag zijn (omdat ze geen lid van de EU zijn) waardoor het mogelijk is om daar allerlei wagens zonder EU-typegoedkeuring op kenteken te zetten.

 3. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws