Amerikaanse Lamborghini Gallardo's in goed gezelschap

  • Thom
  • 25-02-2024 08:00
  • 128
  • 0

Amerikaanse Lamborghini Gallardo's in goed gezelschap

Hou je vast, een modelnaam van een mondvol: Lamborghini Gallardo LP570-4 Spyder Performante. Het begin van de Performante reeks van Lamborghini. In de VS zijn er twee zwarte exemplaren gespot, beide omsingeld door ander exotisch spul!

We trappen af in het combo paradijs van de oostkust van de Verenigde Staten. In Florida om precies te zijn. Het gaat dan uiteraard om Bal Harbour. In de valetparking van dit luxe winkelcentrum is altijd wel iets leuks te vinden en dat doet spotter Horse-Power dan ook regelmatig. Op vaste basis weet hij erg fijne speciale spots te pakken op deze parkeerplaats en deze cabrio Lambo doet niet onder voor de LaFerrari's, Pagani's en Bugatti's die hij hier ook heeft gespot.

Amerikaanse Lamborghini Gallardo's in goed gezelschapKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Een stuk noordelijker, maar nog wel enigszins aan de oostkust van de VS was het ook raak bij Rivitography. Hij wist ook een Performante Spyder te fotograferen, ook in combo met verschillende andere Europese supercars. Sowieso houden de rijken rondom Greenwich (CT) wel van een beetje Europees luxe spul. Het Duitse drietal (Audi, BMW en Mercedes) is daar waanzinnig populair, maar ook nog een niveau hoger vinden auto's uit Europa gretig aftrek. Ook hier vinden wel eens spots van Bugatti's en Pagani's met diverse luxe dealers in de regio!

Amerikaanse Lamborghini Gallardo's in goed gezelschapKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag