Alpina XB7 BiTurbo maakt flinke kilometers

  • Joep
  • 11-04-2024 15:00
  • 473
  • 0

Alpina XB7 BiTurbo maakt flinke kilometers

Op 29 maart verscheen er een Monegaskische Alpina XB7 BiTurbo op de site vanuit Letland. Nu is hij al vier keer gespot in drie verschillende landen!

Een Alpina XB7 BiTurbo is een auto die goed geschikt is als reisauto met zijn ruimte, comfort en luxe. Dit exemplaar legde in een paar dagen tijd serieus veel kilometers af. Op 29 maart debuteerde die op de site vanuit Riga, Letland. Daar werd ie nog een keer gespot op dezelfde plek. Tien dagen later was die alweer een stuk verder gereden, want toen werd ie vastgelegd in Warschau, Polen. Twee dagen daarna werd ie in Wenen, Oostenrijk gespot. Daar pakte die ook de spot van de dag, net als in Letland overigens. Deze auto is dus in anderhalve week tijd half Europa door gereden! Het begon in Letland en toen is ie via Litouwen door de corridor tussen Wit-Rusland en Rusland Polen binnen gereden. Daarna is ie via Tsjechië en/of Slowakije in Wenen terecht gekomen. Als ie onderweg is naar zijn thuisland dan moet ie nog door Italië en een piepklein stukje Frankrijk.

De eigenaar zal wel eerst zijn belasting aan de Monegaskische staat moeten betalen of zijn nieuwe sticker op het kenteken moeten plakken, want hij rijdt nog rond met een kenteken uit 2023.

Alpina XB7 BiTurbo maakt flinke kilometersKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel