Alpina vindt een aparte parkeerplaats

Alpina vindt een aparte parkeerplaats

Na een drift de macht over het stuur verloren. Dat was het eerste waar ik aan dacht bij het zien van de foto's van deze Alpina B3 S Bi-Turbo Touring. Het bleek echter allemaal een stuk minder spectaculair.

De eigenaar van de opgefokte 3-series schijnt volgens de reacties de eigenaar te zijn van een huisje aan de overkant van de weg en het leek hem handig om de auto in het hoge zompige grasland aan de overkant te parkeren. Apart ziet het er zeker uit, maar soms moet je wel eens letterlijk buiten de gebaande paden treden. De beweegredenen van de eigenaar kennen wij niet en zijn parkeeractie laten we even voor wat het is.

De auto dan, een Alpina B3 S Biturbo Touring 2017. Dat is een hele bakkes vol, maar de auto is ook niet niks. Wat BMW zelf helaas nooit heeft willen bouwen in de vorm van een M3 Touring maakt Alpina goed met dit model. 440 paardenkrachten liggen er in deze Alpina die je zowel met achterwielaandrijving of vierwielaandrijving kunt bestellen. Je kunt hem respectievelijk tot 301 of 306 kilometer per uur doortrappen en voor het stoplicht kun je menig andere auto heel anoniem het nakijken geven. Nu maar hopen dat deze eigenaar de vierwielaandrijving heeft gekozen op zijn auto. Is toch iets makkelijker om uit het gras te komen.

Alpina vindt een aparte parkeerplaats
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  HighWaySpotter  -  15-04-2019 om 20:22

  Beste! Volgens mij heb je de reactie niet goed gelezen!
  Daarin vertelde ik dat de eigenaar van de wagen een Vastgoedmakelaar is! En daar een huis te koop heeft staan en daar moest zijn voor zijn werk! ( de eigenaar van de Alpina woont totaal ergens anders )

 2. Profile pic
  carsandphotostuff  -  15-04-2019 om 21:46

  @HighWaySpotter de reactie heb ik wel goed gelezen. Heb nergens vermeld dat de eigenaar hier ook woont :) Als hij degene is die het huis te koop heeft staan is hij er op het moment de eigenaar van. Op die manier bedoelde ik wat ik heb geschreven.

 3. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws