Akrapovič levert nu uitlaatsysteem voor BMW M2 Competition

Akrapovič levert nu uitlaatsysteem voor BMW M2 Competition

Meer geluid uit de BMW M2 Competition krijgen? BMW M-Performance levert niet meer dus wordt het tijd voor een Akrapovič uitlaat. De gerenommeerde uitlakenfabrikant heeft de pre-orders voor de M2 Competition geopend en je kunt ons nu benaderen voor een mooie aanbieding!

Nu bestellen is precies op tijd zijn voor het voorjaar. Het voorjaar betekent ook de start van het autoseizoen en dan kun je laten horen hoe lekker de M2 Competition met een Akrapovič klinkt. De Slip On line is gemaakt van titanium waardoor het gewicht gereduceerd wordt met meer dan 45% en er wordt een flinke vermogenstoename gegenereerd. Uiteraard heeft Akrapovič niet alleen een uitlaatlijn ontwikkeld. Men kan ook voor visuele upgrades kiezen en denk daarbij aan carbon fiber spiegelkappen en diffusers. Zowel in mat als hoogglans te verkrijgen. Interesse in één van deze upgrades van uw BMW M2 Competition? Neem dan contact met ons op via de e-mail.

Akrapovič levert nu uitlaatsysteem voor BMW M2 CompetitionAkrapovič levert nu uitlaatsysteem voor BMW M2 CompetitionAkrapovič levert nu uitlaatsysteem voor BMW M2 Competition

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok


Gerelateerd nieuws