Akrapovič gaat stapje verder in uitlaatontwikkeling

Akrapovič gaat stapje verder in uitlaatontwikkeling

De koningen van de uitlaten, Akrapovič, gaat weer een stukje verder in de ontwikkeling van sportuitlaten voor sportauto's. We weten dat ze al uitlaten leveren voor de Koenigsegg Regera maar voor het eerst is het mogelijk om een uitlaat te kopen die van Ceramic Matrix Composite is gemaakt.

Ceramic Matrix Composite is een ultra licht materiaal, 50% lichter dan titanium, en wordt normaliter gebruikt in extreme race klassen of de luchtvaart. Mede doordat het temperaturen van 1,000 °C aan kan. Akrapovič heeft de limieten verlegd en komt nu met een gelimiteerde oplage uitlaten voor de Porsche 991 GT3 RS MkII. Dit pakket bestaat uit een carbon fiber diffuser met Ceramic Composite uitlaatstukjes. Akrapovič meld dat de uitlaten wel alleen voor circuit gebruik zijn maar daar heeft nog nooit iemand iets van aangetrokken. Slechts 20 stuks van deze sets worden er gemaakt en deze zijn nu te bestellen. Uiteraard ook bij ons! Voor een offerte neem contact op met ons via crew@autogespot.com!


Akrapovič gaat stapje verder in uitlaatontwikkelingAkrapovič gaat stapje verder in uitlaatontwikkelingAkrapovič gaat stapje verder in uitlaatontwikkelingAkrapovič gaat stapje verder in uitlaatontwikkeling

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws