Acura NSX rolt lekker op HRE's

Acura NSX rolt lekker op HRE's

Heel erg lekker komt de NSX niet van de grond in Europa. In Amerika gaat hij door voor Acura, in Europa moeten we het doen met Honda. De auto was even geleden als pers demo in het land maar meer dan dat exemplaar is er nog niet gezien.

Heeft het er mee te maken dat het een Honda is of vinden mensen het design gewoon niet mooi. Of is de productie gewoon nog niet op gang voor de Honda NSX en levert men vooralsnog alleen de Acura NSX uit. Vragen waar we (nog) geen antwoord op krijgen in ieder geval. Gelukkig zijn de eigenaren in Amerika er wel creatief mee. Neem als voorbeeld deze witte Acura NSX met knalrode HRE velgen gemonteerd. De wielkasten zijn goed gevuld en zorgt gewoon voor een lekker plaatje. Prijskaartje van het setje velgen is in ieder geval een leuke tweedehands auto. Ruim 10.000 euro exclusief btw mag er namelijk voor afgerekend worden. Des te pijnlijker zijn stoeprandjes.

Acura NSX rolt lekker op HRE's

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  BELGIUM Tom Da Man  -  01-08-2017 om 08:00

  Hij zal geweldig rijden, maar puur esthetisch zal het nooit wat worden met de wagen; in tegenstelling tot concurrenten met middenmotor - die zonder stuk wel vééééél duurder zijn - LaFerrari, 488, GT, 918 - maar ook die met het blok vooraan (GT-R, F12, eventueel zelfs Vette) mist het design coherentie. Dat heb je bij ongeveer alle hedendaagse Japans-Amerikaanse wagens, waarvan vele hier niet eens ingevoerd worden. Bij de voorganger gold dit enkel voor het wat zielige dashboard.

 2. Profile pic
  BELGIUM Tom Da Man  -  01-08-2017 om 08:01

  (Voor alle duidelijkheid: de losse elementen zijn vaak wél mooi, zoals die (hier boomerangvormige) happers achter de deuren, maar die heb je ook bij een GT of een Alfa 4C... Die laatste kost misschien zelfs minder dan de Honda/Acura...)

 3. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws