Aanschouw de nieuwe Rolls-Royce Ghost

Aanschouw de nieuwe Rolls-Royce Ghost

Daar is hij dan! De nieuwe Ghost! Strak getrokken en compleet opnieuw ontwikkeld. In het vooronder gewoon nog altijd een V12. Downsizen is bij Rolls-Royce niet aan de orde.

De nieuwe Ghost is de meest technisch geavanceerde Rolls-Royce tot nu toe. Laten we beginnen met de V12 motor in het vooronder. Goed voor 571 pk en 850 Nm aan koppel bij 1.500 toeren! Dat is nog eens comfortabel cruisen. We hadden ook niet anders verwacht van Rolls-Royce.

De nieuwe Ghost volgt de vorige generatie Ghost op en dat was het meest succesvolle product van Rolls-Royce in zijn historie van 116 jaar. De nieuwe Ghost is gebouwd op een aluminium spaceframe waardoor het gewicht weer naar een lager niveau gebracht kon worden. Daarnaast heeft men een hoop nieuwe snufjes toegevoegd. Wat te denken van all-wheel-drive en all-wheel steering om de auto wendbaarder en lichtvoetiger te maken dan ook. Tevens heeft de auto nieuwe ophanging gekregen waardoor het welbekende gevoel van Rolls-Royce Magic Carpet Ride nog meer verfijnd is!

Tegenwoordig kan men niet alleen de deuren sluiten met een knop, geopend kunnen ze nu ook worden. Echt moe worden zal je dus niet meer worden want dit zal alles schelen! Ben je toch moe dan heeft Rolls-Royce het interieur zo ontworpen dat bepaalde onderdelen geluidsfrequenties wegfilteren om algehele rust te creëren. Daarmee bewijst het merk maar weer eens dat als je het beste van het beste wil je bij hun in Goodwood aan het goede adres bent!

Aanschouw de nieuwe Rolls-Royce GhostAanschouw de nieuwe Rolls-Royce GhostAanschouw de nieuwe Rolls-Royce GhostAanschouw de nieuwe Rolls-Royce GhostAanschouw de nieuwe Rolls-Royce GhostAanschouw de nieuwe Rolls-Royce GhostAanschouw de nieuwe Rolls-Royce GhostAanschouw de nieuwe Rolls-Royce GhostAanschouw de nieuwe Rolls-Royce GhostAanschouw de nieuwe Rolls-Royce GhostAanschouw de nieuwe Rolls-Royce GhostAanschouw de nieuwe Rolls-Royce GhostAanschouw de nieuwe Rolls-Royce GhostAanschouw de nieuwe Rolls-Royce GhostAanschouw de nieuwe Rolls-Royce Ghost

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws