7 Verschillende Bentley's op hetzelde kenteken

  • Thom
  • 16-10-2022 10:00
  • 500
  • 1

7 Verschillende Bentley's op hetzelde kenteken

Deze Bentley eigenaar is wel heel merktrouw. Al vanaf 2005 zijn er veel spots op één kenteken geüpload, en het betreft 7 verschillende Bentley's!

Zwitserland staat er bekend om dat er veel mensen zijn met geld en dat ze het uitgeven aan de mooie dingen in het leven. Dat laat deze Zwitser zeker zien, aangezien hij om de zoveel jaar een nieuwe Bentley kan aanschaffen. Het begint allemaal in 2005, de beginperiode van Autogespot.

De eerste spot op dit kenteken op de website is een grijze Bentley Arnage Red Label, gespot in Amsterdam door Xsycol. De tweede is een spot in Breda van een ouder model Continental R, in 2006 door spotter P-A-F-K. In het begin van het volgende jaar wisten Jim & Maarten dit kenteken weer te spotten in Amsterdam, echter zat het nu op een Continental Flying Spur. Deze FS werd in 2008 nóg driemaal gespot in Nederland: Breda, Zundert en Gorinchem.

In 2011 was het weer zover: een nieuwe auto voor deze Bentley liefhebber. Een destijds nieuwe Continental GT met W12 motor, deze werd in België gespot. In 2014 kwam er weer een upload voorbij; een Continental GT V8. Blijkbaar vond de eigenaar dat een W12 motor toch teveel benzine verbruikte en koos voor een nieuwe V8. Deze werd éénmaal in Nederland en éénmaal in België gespot. Je raadt het al; in 2017 was het tijd voor een nieuwe Bentley! Een Continental GT V8 van de 2016 facelift werd tweemaal gespot in 2017; In Nederland, en in België. Recentelijk is de nieuwste Continental GT V8 verschenen en ook deze kreeg het Zwitserse kenteken GR7425 toegekend. Dit is met recht een Bentley liefhebber te noemen en we hopen dat er nog meer spots van deze Zwitser online komen!

Bekijk hier alle spots op dit kenteken!

7 Verschillende Bentley's op hetzelde kentekenKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel