7 spots in 1 spot

7 spots in 1 spot

7 spotwaardige auto's in 1 spot. Het kan, enkele locaties in Monaco, London, Dubai, Tokyo en vast nog wel wat andere steden zijn hier perfect voor. Een stad die we hier niet tussen verwachten is het Amerikaanse Columbus gelegen in de staat Ohio.

Ook in Columbus kan je dus best lekker spotten blijkt uit deze spot. Op de foto's zijn we een Porsche 991 Targa 4S, de hoofdrolspeler van de spot. Die hoofdrolspeler wordt omringt door een Ferrari California, California T en 599 GTB. Ook zien we een Rolls-Royce Phantom Drophead, een 991 Turbo S en een G 63 AMG. Erg leuk om zoiets tegen te komen. Het mag dan wel bij een (hoogstwaarschijnlijk) prijzig winkelcentrum zijn maar 7 spotswaardige auto's achter elkaar opgesteld in één straat is waar dan ook ter wereld wel opmerkelijk.

7 spots in 1 spot

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  OJ  -  16-05-2018 om 19:28

  Tof artikel. Eigenlijk mis ik die oude artikelen met een stuk of tien uitgelichte spots in de categorie combo's, bepaalde kleur, of een model in verschillende kleuren, topspots uit een specifieke stad etc. Ik weet nog wel hoe tof ik het vond toen ik met een spot in de Top 10 spots uit Flevoland kwam, lol.

 2. Profile pic
  Dustie  -  16-05-2018 om 23:10

  Yup, wat OJ zegt. Zou leuk zijn als er weer eens artikelen komen zoals Combo's & Strange Sightings, Alle kleuren van de regenboog, Wist je dat, etc etc

 3. Profile pic
  carsandphotostuff  -  17-05-2018 om 16:50

  @OJ en @Dustie bedankt voor de feedback, gaan we (of in ieder geval ik) mee aan de slag :)

 4. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws