2007: Topspots uit de provincie Limburg & Noord-Brabant

2007: Topspots uit de provincie Limburg & Noord-Brabant

Na de noordelijke provincies en de provincies in het midden van het land dalen we af naar de meest zuidelijke provincies van ons 16 miljoen inwoners tellende land. Brabant en Limburg staan bekend om een hun feestende mensen tijdens carnaval. Guus Meeuwis is de legende uit Brabant. Naast al deze zuipende inwoners zijn er ook nog serieuze rijke mensen die hun huisje en autootje hebben. De toppers van deze provincies zijn behoorlijk indrukwekkend!

Limburg

De stad waar jaarlijks de TEFAF word gehouden. Naast deze grote beurs is er ook in de hoofdstad Maastricht genoeg te spotten. Het is de provincie waar we de grootste heuvel van Nederland ligt. En ja, voor de spotters is Dusseldorf natuurlijk binnen handbereik. De toppers van afgelopen jaar hebben we even op rijtje voor jullie gezet.

Op nummer vijf vinden we een spot die dankzij zijn prachtige uiterlijk een duidelijk statement maakt. Hij is inmiddels ook al in het wit gespot. Maar in het zwart is net zo mooi. Gecombineerd met de beeldschone locatie is deze 405pk sterke GranTursimo een echte topper. Volgens het laatste GTO-magazine niet zo goed als een Jaguar XKR. Maar waar zie je liever een beeldschone Italiaanse dame in, een Jaguari of deze GranTurismo?


Een plekje dichterbij de nummer

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag