2007: Topspots uit de provincie Drenthe & Overijssel

2007: Topspots uit de provincie Drenthe & Overijssel

De volgende twee provincies die vandaag aan bod komen, liggen onder Grunn en Fryslan. Overijssel en Drenthe hebben ondanks relatief weinig inwoners nog een aantal bijzondere topspots gehad in 2007. Kijkt u even mee?

Overijssel

Overijssel, de meest oostelijke provincie van Nederland die zijn naam dankt aan de rivier de IJssel. Met grote steden als Zwolle, Deventer, Hengelo en Enschede niet de beste provincie van het land wat betreft spotten. Maar nog altijd meer dan genoeg spots in 2007. Zo nu en dan zat er een echte topper tussen. We zetten ze even op een rijtje.

Op nummer vijf een zeer bijzondere Marcos die maar mondjesmaat gespot wordt. De dikke V8 motor produceert genoeg pk's om vooruit te komen op de plattelandsweggetjes in Overijssel. Deze werd in Denekamp gespot, zo goed als in Duitsland. Er werden tot nu toe nog maar vijftien Marcossen gespot, dat zegt genoeg over de exclusiviteit van deze fabrikant. Het laatste model van Marcos is nog nooit gespot. In 2007 hield het merk weer op met bestaan na vijf jaar lang gewerkt te hebben aan een goede toekomst.


In

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag