1000 pk monsters

1000 pk monsters

Een E46 M3 is tegenwoordig voor een ‘prikkie’ verkrijgbaar als je goed gaat zoeken. Dit prachtige model rijdt nog steeds erg veel rond en qua looks is het ook prima te doen. Een aantal maniaken heeft meer dan € 100.000 ,- in een dergelijke M3 gestopt met als resultaat meer dan 1000 pk onder de motorkap. Dat dit kunstje bij Japanse auto’s ook valt te klaren bewijst een EVO 8 met 1130 pk!

De M3 heeft om te beginnen alleen al een turbokit van $ 40.000 ,-. Daar koop je een leuke Mini Cooper voor. Qua uiterlijk is dit ding voorzien van allerlei carbon onderdelen en andere exotische materialen. De eigenaar wil op één van andere manier af van zijn M3’tje. Iemand hier interesse? Bieden kan via Ebay. Vandaag zal de bieding sluiten en is de eigenaar af van zijn M3.





Een ander kanon is deze EVO VIII. Op een rollerbank werd via de wielen een onvoorstelbare 1130 pk gemeten. Daarmee claimt AMS de snelste EVO ter wereld te hebben. Met zoveel vermogen is deze EVO perfect geschikt voor een quatermile race, die in minder dan negen seconden afgelegd wordt! Beide filmpjes laten zien hoeveel power er in het kleine vier-cilindertje schuilt.




Reacties op dit artikel