1 miljoen!

1 miljoen!

Het begon in 2004 toen een groepje autoliefhebbers op het idee kwam om een site te beginnen omtrent de hobby 'autospotten'. Op 17 december 2004 was het zover, Autogespot was een feit! Van een kleine 100 bezoekers per dag is de site inmiddels uitgegroeid tot een site met meer dan 3000 bezoekers per dag! Autogespot is zelfs bekend bij de Nederlandse media. Iedereen kent het het programma RTL Autowereld wel, waarin Jorrit van der Kooi op zoek gaat naar de meest ultieme auto ter wereld. Het komt op hetzelfde neer, hij is ook aan het spotten!

Dit weekend is het dan eindelijk zover! We zullen de grens van 1 miljoen bezoekers halen!

Ons hoogste aantal bezoekersaantal op 1 dag was op 22 januari 2007. De telde telde toen 15783 bezoekers! Een gigantisch aantal. Autogespot groeit en groeit en is sinds de komst van de blog gestegen naar boven de 3000 bezoekers per dag. Als je meer informatie wilt over de statistieken omtrent Autogespot, klik dan hier.

Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor alle tips en ideëen en uiteraard de vele prachtige spots! Ook zijn we iedereen dankbaar voor al het harde werk dat er in de site gestopt is om de site te maken zoals hij nu is.

Mocht je nog tips, opmerkingen, vragen of klachten hebben? Laat het ons dan weten via de mail of op het forum.

Autogespot-crew


Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    cayenne  -  03-04-2008 om 16:53

    vet!!
    beetje laat misschien maar gefeliciteerd jongens!!!^O^^O^

  2. Dit is niet ok


Gerelateerd nieuws