Spot van de Dag

Meedoen aan de Spot van de Dag is gemakkelijk en simpel. Iedere fotospot die geupload is maakt automatisch kans om Spot van de Dag te worden. De Spot van de Dag wordt bepaald door de bezoekers van Autogespot. Dit kan namelijk door te stemmen op de Spot van de Dag. Om het eerlijk te houden is het alleen mogelijk tussen 19.00 en 21.00 uur te stemmen op jouw favoriete spot van die dag. Ook worden de spots gerandomizeerd om te voorkomen dat een spot geüpload vlak voor zeven uur bovenaan de lijst verschijnt.

Elk land heeft zijn eigen spot van de dag en afhankelijk van de tijdzone kunnen de bezoekers daar stemmen. Spot jij een auto in Parijs dan doe je automatisch mee voor de Spot van de Dag in Frankrijk. Enige voorwaarde is dat er per land minimaal 5 spots moeten zijn om tot een Spot van de Dag te komen.

De Spot van de Dag wordt vervolgens om 21.00 uur automatisch bekend gemaakt. Het enige wat je moet doen om te kunnen stemmen op de Spot van de Dag is het inschrijven op de nieuwsbrief van Autogespot.
Upload dus snel je spot
en maak kans om Spot van de Dag te worden.

Wellicht verschijnt jouw spot ook wel op deze pagina!