Opening Garage Monza

Opening Garage Monza Donderdagavond (25/10/2007) hadden ze bij Monza, de Ferrari dealer in het 'mondaine' Sint-Martens-Latem duidelijk iets te vieren. En terecht, want die avond was de officiële opening van hun nieuwe gebouw langs de Kortrijksesteenweg. Het vorige gebouw was dringend aan vervanging toe qua looks, maar je kon er altijd de meest exclusieve Ferrari's vinden. Zo stond er onlangs nog een Enzo en een F40.

Sint-Martens-Latem ligt op een kwartiertje rijden (of een half uurtje fietsen in mijn geval), van Gent. Die donderdagavond werd er spontaan vertraagd door iedere bestuurder die voorbij de nieuwe locatie reed. Er stonden namelijk 10 Ferrari's mooi op een rij geparkeerd en talloze andere Ferrari's en andere leuke auto's verspreidt rond de nieuwe garage. De garage was die avond niet toegangkelijk voor het gewone publiek, omdat enkel de 'owners' en toekomstige klanten waren uitgenodigd.
Ongetwijfeld is de nieuwe Ferrari-garage misschien wel één van de mooiste garages die je kunt vinden in België. Misschien wel een maatje te groot, maar misschien verwachten ze bij Ferrari Monza een uitbreiding van het gamma.
Bij deze wil ook graag een goeie maat Guillaume bedanken, want het is dankzij hem dat ik wist wanneer de opening zou plaatsvinden!
Maar genoeg woorden er aan vuil gemaakt, tijd voor de plaatjes. Helaas had ik geen digitale reflex camera bij me dus ik moest het stellen met mijn compacte digitale, maar probeer er toch een beetje van te genieten.

Meer info over Monza kun je hier vinden.

Volgende Vorige

Meer artikelen:

Reacties op dit artikel

Nog geen reacties geplaatst...
close