Groene Pagani Huayra bestemd voor de Aziatische markt

Groene Pagani Huayra bestemd voor de Aziatische markt

Pagani is langzaam aan het beginnen met de levering van Huayra's aan klanten. In 2013 begint Pagani met de levering van de Huayra aan de de Verenigde Staten en op dit moment zijn het vooral Europese landen en Aziatische waar de auto's naar verscheept worden. Voor een Aziatische klant werd recentelijk de bouw van een groene Huayra afgerond.

Het gaat hier om Huayra met productienummer 8. Niemand weet om wat voor kleur het gaat maar het is een combinatie tussen Britisch Racing Green en Emerald. Op sommige foto's lijkt de groene lak te zijn verweven met het carbon fiber en op andere foto's niet. Dat is lastig te zien en de Huayra zul dus gewoon gespot moeten worden. Binnenin is opnieuw groen terug te vinden in de vorm van leer. Een insider zegt dat dit exemplaar waarschijnlijk naar Hong Kong gaat.

Groene Pagani Huayra bestemd voor de Aziatische marktGroene Pagani Huayra bestemd voor de Aziatische markt
Groene Pagani Huayra bestemd voor de Aziatische marktGroene Pagani Huayra bestemd voor de Aziatische marktGroene Pagani Huayra bestemd voor de Aziatische marktGroene Pagani Huayra bestemd voor de Aziatische markt

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  NETHERLANDS ToTo  -  25-09-2012 om 10:34

  practig interieur

 2. Profile pic
  BELGIUM Zanmato  -  25-09-2012 om 16:13

  gewaagd maar geniaal!

 3. Profile pic
  BELGIUM heggetje  -  25-09-2012 om 18:02

  Een "insider" die er maar met zijn klak naar gooit, want in China rijden ze gewoon rechts. Daarbij lijkt de groene lak ook nergens met de vezel "verweven". Zeker als je weet hoe de inkleuring er bij Horacio aan toe gaat. Niveau jongens, echt sterk.

  Heerlijke uitvoering wel..

 4. Profile pic
  Lambo-Man  -  25-09-2012 om 19:42

  @heggetje, in HK rijden ze wel degelijk rechts aangezien dit een voormalige britse kolonie is

 5. Profile pic
  Lambo-Man  -  25-09-2012 om 19:42

  links bedoel ik natuurlijk, rechts t stuur

 6. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws