Gespot: Fisker Karma in de Verenigde Staten

Gespot: Fisker Karma in de Verenigde Staten Vooral in Nederland worden Fiskers veel gespot. Van de 64 Fisker Karma's die op het moment van schrijven op Autogespot staan, is het merendeel gespot in Nederland. Toch werd er laatst aan de andere kant van de oceaan een Karma gespot en wel in Lake Zurich in de staat Illinois.

Nu is de Fisker Karma vooral in landen als Nederland een ideale auto. Dichtbevolkt en steden liggen op kleine afstanden van elkaar. Bovendien is de prijs van de Karma nog redelijk voordelig omdat het een 'groene' auto is. Hoe anders is dat in de Verenigde Staten van Amerika. Daar kan het zomaar zijn dat je even twee uurtjes moet rijden om je boodschappen te doen. Die vier uurtjes rijden is met een Karma wel te doen omdat je niet volledig afhankelijk bent van accu's. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Tesla Roadster die je voor een ritje van vier uur tussendoor toch echt wel even aan de lader moet leggen.

Met een vanaf prijs van 96.895 Amerikaanse dollar is de auto in de VS wel iets goedkoper dan in Nederland. Vermoedelijk zal de auto vooral in steden als New York, Miami en Los Angeles wel aanslaan. De Amerikaanse celebrities willen immers wel 'groen' zijn, de Toyota Prius was onder de beroemdheden in Amerika immers ook een groot succes.

Gespot: Fisker Karma in de Verenigde Staten

Volgende Vorige

Meer artikelen:

Reacties op dit artikel

 1. user avatar
  rt/10

  Niet te vergeten dat '2,5 men' Walden er ook een heeft ;)

  12-03-2012 om 12:09
 2. user avatar
  Roberto

  Heb er al heel veel zien rijden in Palm Beach

  12-03-2012 om 12:32
 3. user avatar
  ToTo

  NY heeft er ook een paar aldus een vriend van me die daar woont. Me ouders gaan er eind van de maand heen dus die stuur ik erop uit :P

  12-03-2012 om 13:07
 4. user avatar
  clyde

  wordt de fisker niet in america gebouwd?

  12-03-2012 om 14:51
 5. user avatar
  SuperSpotter123

  De Karma slaat wel degelijk aan in Amerika! Justin Bieber heeft er zelfs een!

  12-03-2012 om 18:15
close