Een echte topspot: Lamborghini Aventador J

Een echte topspot: Lamborghini Aventador J We zitten in de week voorafgaand aan de beurs van Genève. Volgende week gaat het weer los in de PALEXPO. Grote verrassingen dit jaar zijn Ferrari en Lamborghini. Laat het nu toeval dat net in deze spannende periode de Lamborghini Aventador J geüpload werd op de site. Een one-off die vorig jaar werd gepresenteerd in Genève.

De Aventador J is speciaal gemaakt voor een rijke klant uit het Midden-Oosten. Voor Lamborghini was het een prestige project om te laten zien wat er mogelijk is voor klanten en wat Lamborghini kan op het gebied van carbon fiber. Er is niet zomaar gekozen voor de naam J. Deze letter staat voor de technische specificaties van raceauto's in de appendix van de FIA. De supercar is het ultieme speeltje voor de ultrarijken die zelfs met een Bugatti Veyron 16.4 Super Sport of Pagani Huayra niet tevreden zijn. Dat zijn supercars die meerdere mensen in het bezit hebben. In het zonnige Marbella was de Aventador J afgelopen zomer tijdens de opening van de Billionaire club van Flavio Briatore even aanwezig. De wagen kon tegelijk rekenen op enorme aandacht van massa's mensen. Het is mooi om te zien op de tweede foto hoe de vader zijn zoon flink moet beetpakken voordat hij aan de auto gaan zitten. Dat is iets wat niet altijd gewaardeerd wordt. Bij een supercar als deze waarbij het prijskaartje makkelijk zes nullen telt is dat niet geheel onlogisch.

Een echte topspot: Lamborghini Aventador J

Volgende Vorige

Meer artikelen:

Reacties op dit artikel

 1. user avatar
  Spotterscrew Venlo

  TEEEERING ZEG HEEY! :O

  01-03-2013 om 13:29
 2. user avatar
  Dustie

  De naam J(ota) heeft bij deze auto niets meer te maken met de FIA specificaties. Dat was het vroeger, tegenwoordig is het gewoon een verwijzing naar die traditie.

  01-03-2013 om 13:33
close