Chicago Motor Show 2013: Corvette Stingray

Chicago Motor Show 2013: Corvette Stingray Hij is net uit en gaat dus zijn rondjes maken langs de verschillende autoshows. Dit keer is Chicago aan de beurt en zijn brute verschijning doet ons goed. Wat een gigantisch verschil is er gemaakt met het vorige model dat inmiddels haast te eenvoudig en te lief oogt. De dikke lijnen, grote vouwen en gigantische achterkant laten de Chevrolet Corvette Stingray weer een echte American Musclecar zijn, maar onderhuids is hij dat maar gedeeltelijk.

Dankzij nieuwe technieken is hij niet alleen bloedsnel rechtdoor, maar is ook een bocht met een aanzienlijke snelheid te nemen. Brede banden met grote velgen complementeren het uiterlijk, maar spelen ook een rol in het overbrengen van het vermogen naar de weg. Als je niet uit kijkt sta je echter toch weer zo bij de bandenboer, want het rubber fikt werkelijk onder de Corvette vandaan als je teveel gas geeft. Het gaat ons verbazen als we tijdens ons volgende bezoek aan Amerika niet helemaal doodgegooid worden met de nieuwe Corvette. Waar blijft de primeur op Autogespot trouwens?

Chicago Motor Show 2013: Corvette Stingray
Chicago Motor Show 2013: Corvette StingrayChicago Motor Show 2013: Corvette StingrayChicago Motor Show 2013: Corvette StingrayChicago Motor Show 2013: Corvette Stingray
Chicago Motor Show 2013: Corvette StingrayChicago Motor Show 2013: Corvette Stingray

Volgende Vorige

Meer artikelen:

Reacties op dit artikel

 1. user avatar
  MrMister

  Anders is die wel, maar of die mooier is valt nog te bezien. Hij oogt niet helemaal lekker in proportie, de voor- en achterlichten lijken bijvoorbeeld nogal groot in vergelijking met de rest van de auto, hetzelfde met de uitlaten. En ik hoop dat hij nog wat lager bij de grond komt te staan.

  09-02-2013 om 11:40
 2. user avatar
  Dandy

  woow cant wait to see that on street

  09-02-2013 om 11:56
 3. user avatar
  spyrock

  Die achterkant ziet er verschrikkelijk lelijk uit

  09-02-2013 om 13:44
close